Hun Ontfermer zal ze leiden
Jesaja 49: 10

Gezellige BBQ vrijwilligersavond gehad!


Ja, dat is wel eens goed om al die mensen die zich vrijwillig inzetten voor de kerk, een keer te verwennen. We hadden allemaal via de vorige kerkklok een uitnodiging gekregen, iedereen die zich op een of andere manier inzet voor de kerk, was welkom. Niet iedereen was aanwezig, maar dat kon ook haast niet. Er waren wat mensen op vakantie, er waren ook familieverplichtingen en misschien waren er ook wat die er niet aan gedacht hebben; jammer want het was erg gezellig.

 

Om half zes begonnen de mensen binnen te druppelen, letterlijk en ook figuurlijk, want zo af en toe regende het een beetje, toch waren we met totaal 35 personen. Plaats genoeg in onze nieuwe tent! Wat doet de tent gezellig aan. Aan de zijkanten zitten ramen, zodat er veel licht is en je heel mooi naar buiten kunt kijken. Echt een aan winst waar we hopelijk nog heel veel jaren plezier aan  kunnen beleven.

Onze dominee begon deze avond met iedereen welkom te heten en hij wees ons erop dat het in Veessen altijd zo goed geregeld is. Ik sta er elke keer weer verbaasd over, zei hij, hoe gemakkelijk het opgepakt wordt en geregeld is. Wat een goede club van mensen.

Daarna opende hij de avond met gebed.

 

Er stond veel op ons te wachten, voor iedereen genoeg, de vuurpannen stonden buiten opgesteld onder een luifel, prima omdat het niet altijd droog was; en zo konden we de tent sparen voor vette dampen .

Onder het eten is er heel veel gepraat en omdat je toch telkens moest opstaan om weer wat op te halen, praatte je ook telkens weer met anderen. Er werd ook veel gelachen. Zelf heb ik ook heel erg genoten van de verhalen over twee kleuren van tractoren en zonder namen te noemen weet denk ik iedereen wel, wie voor de rode en wie voor de blauwe tractor was. Ach een goed wijntje doet in dat opzicht ook wonderen.

 

Ik zal niet meer uit de tent verklappen...als u zelf ook vrijwilliger wordt kunt je het zelf mee maken.

Maar ondanks dat we zo verwend zijn, wil ik toch nog iedereen bedanken die zich zo inzetten voor ons mooie kerkje in Veessen, want zonder al die inzet kan onze kerk niet meer bestaan.

 

Namens de kerkrentmeesters J.B.


Kerkgebouw
Nederlands Hervormde Kerk
Kerkstraat 19
8194 LT Veessen
De Boerbrink
De Boerbrink
Kerkstraat 19a
8194 LT Veessen
Overige gegevens
ANBI »
Adressen »
Colofon »