Hun Ontfermer zal ze leiden
Jesaja 49: 10

Tasjes vol Vakantiepret! Helpt u mee?


In Nederland groeien meer dan 400.000 kinderen op in een gezin waar niet voldoende geld is voor een vakantie. Dit terwijl de zomervakantie juist één groot feest is; lekker niet naar school, even doen wat je wilt en erop uit gaan.

Voor veel kinderen is dit helaas niet de realiteit…

 

Daarom willen wij deze kinderen verrassen met een rugtasje vol vakantieplezier. En dat zouden we graag met u samen willen organiseren!

 

Dit jaar gaan we het opnieuw vanuit de Ontmoetingskerk oppakken en dan samen met andere kerken in Heerde, Veessen en Wapenveld.

 

De Vakantie-tasjes

We hebben 220 tasjes besteld voor de kinderen in de omgeving, Wat dit jaar anders gaat zijn, is dat de kinderen zelf hun speelgoed kunnen uitzoeken. Deze tasjes gaan we vullen met speelgoed, spelletjes en vrijkaartjes voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De kinderen van 13 t/m 17 jaar willen we verrassen met een tasje met bonnen van onder andere de Bruna.

 

Wilt u meehelpen om dit te organiseren?

 

Zaterdag 20 juli – Actiedag!!

Waar: op het kerkplein van de Ontmoetingskerk.

Voor wie: voor de kinderen en hun ouders.

Wat is er die dag te doen:

  • Er is een springkussen voor de kinderen
  • Er worden pannenkoeken gebakken
  • Meer activiteiten nog in de planning…
  • Tijdens deze dag mogen de kinderen zelf hun speelgoed uit zoeken, hoe mooi is dat!
  • Op woensdag 24 juli tussen 10:00-16:00 uur is er nog een mogelijkheid mocht zterdag 20 juli niet lukken. Dit is dan bij de Rode Beer in Wapenveld.

 

Wat kunt u doen?

=> U kunt nieuw speelgoed inleveren bij de Ontmoetingskerk of een bijdrage overmaken naar de diaconie van de Ontmoetingskerk onder vermelding van 'Vakantietasjes'.

=> Op zondag 9, 16 en 23 juni zullen er tafels in de hal van de Ontmoetingskerk staan waarop de spullen voor de vakantietasjes ingeleverd mogen worden.

 

Ideeën voor in de tasjes

Spelletjes, waterpistolen, kleurboeken, ballen, Donald Duck pockets, stiften/potloden, Lego, Playmobil, Barbies, enz. Graag vragen we om nieuw speelgoed te kopen wat kwalitatief goed is, zodat de kinderen er een hele zomer plezier van kunnen hebben.

 

U mag het speelgoed naar de kerk brengen of inleveren bij Elly en Peter Hendriks Bonenburgerlaan 40a of bij Lidie Dijkink Braamkamp 18.

 

Donatie Vakantietasjes

In de hal van de Ontmoetingskerk zal een spaarpot komen te staan voor donaties; hiervan wordt speelgoed gekocht. Wilt u het geld liever overmaken, dan kan dit via: Het College van Diakenen Ontmoetingskerk Heerde, Bankrekeningnummer NL54RABO 03265 39301, onder vermelding van ‘Vakantietasjes’.

 

We hopen met elkaar samen met de kerken in Heerde zo veel mogelijk tasjes te kunnen vullen voor deze kinderen!

 

Alvast hartelijk dank!

 

Namens Diaconie PKN-Ontmoetingskerk

Elly en Peter Hendriks, mob. 06-48620635

Lidie Dijkink, mob. 06-46670075

 

Kanaalstraat 21

8181 HT Heerde

 


Kerkgebouw
Hervormde Gemeente Veessen
Kerkstraat 19
8194 LT Veessen
De Boerbrink
De Boerbrink
Kerkstraat 19a
8194 LT Veessen
Overige gegevens
ANBI »
Adressen »
Colofon »